Kijkers van 'Blokken' zijn misnoegd: "Zou mij schamen"
LHX
Kijkers van 'Blokken' zijn misnoegd: "Zou mij schamen"
Foto: VRT1

De winnaar van dit seizoen van 'Blokken' is bekend. Luc Kaminski gaat naar huis met de hoofdprijs, een riviercruise.

De laatste aflevering van 'Blokken' was razend spannend. Het werd een nek-aan-nekrace tussen Luc en Stéphanie. Uiteindelijk won Luc met behulp van een tactische zet: hij plaatste zijn blokje zo dat Stéphanie niet meer kon winnen.

Niet alle kijkers zijn blij met de uitkomst. Op sociale media zijn er massaal veel mensen die Luc proficiat wensen, maar er klinkt ook kritiek. "Goede kandidaat, maar niet sportief op het laatste", wordt er onder andere geschreven. "Met die patstelling verdween de glans van je overwinning."

"Bewust blokkeren vind ik niet eerlijk, dat moest verboden zijn", klinkt het ook. "Dat is echt niet fair tegenover je medespeler. Ik zou zo niet willen winnen." "Ik zou mij schamen."

(Lees verder onder de post.)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Blokken (@blokkentv)

Er zijn bovendien heel wat kijkers die vinden dat eigenlijk Fien had moeten winnen. Zij werd door Luc al in een eerdere aflevering verslagen, maar liet met een topscore van 600 toch een grote indruk na.

"Fien is de allerbeste, die reis had voor haar moeten zijn!", vinden sommigen dan ook. "Fien was de beste van heel het jaar. Wat zij deed heeft nog nooit iemand gepresteerd." "Voor mij blijft zij de strafste madam van dit seizoen."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Blokken (@blokkentv)

Meer nieuws

Meer nieuws

.