KMI voorspelt: Op deze dag halen we weer 22 graden
LHX
KMI voorspelt: Op deze dag halen we weer 22 graden
Foto: foto: Pixabay (archieffoto)

Het is opnieuw een stuk kouder dan enkele dagen geleden. Gelukkig zijn er weer warmere temperaturen in zicht.

Vandaag begint zwaarbewolkt, met wat regen in het oosten. Die verlaat al snel ons land, en het wordt tijdelijk droger. In de namiddag wisselen opklaringen, wolkenvelden en buien elkaar af. De maxima liggen rond 12 of 13 graden in Vlaanderen. 

Er staat een vrij krachtige tot zeer krachtige zuidwestenwind, met rukwinden tot 70 of 80 kilometer per uur in het westen van het land. 's Nachts wordt het droog en lichtbewolkt en zwakt de wind af.

Morgen starten we met veel zon, maar in de loop van de dag komen er wolkenvelden opzetten die afwisselen met opklaringen. De maxima liggen tussen de 10 en 15 graden.

Donderdag is het zwaarbewolkt, met soms lichte regen in het noorden van het land en maxima tot 16 graden. Ook vrijdag is het zwaarbewolkt, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. De temperaturen stijgen tot maximum 19 graden.

Zaterdag halen we maxima van maar liefst 18 tot 22 graden. Het is vrij zonnig met hoge wolkenvelden. Zondag is het opnieuw weer wat zachter, met maxima tussen 14 en 20 graden. De dag begint vrij zonnig, maar naarmate de dag vordert, neemt de bewolking en de kans op lichte regen toe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.