Moeder Conner Rousseau maakt zich grote zorgen na al wat er gebeurd is: “Of hij een wrak is?”
PMN
Moeder Conner Rousseau maakt zich grote zorgen na al wat er gebeurd is: “Of hij een wrak is?”

Het is voor Conner Rousseau een heel zwaar jaar geweest. Hij nam ook ontslag als voorzitter van Vooruit. Zijn moeder maakt zich grote zorgen om hem.

Twee weken geleden kwam er een voorlopig einde aan de politieke loopbaan van Conner Rousseau. De dronken nacht in september in Sint-Niklaas heeft hem de das omgedaan.

Hij deed daar enkele bedenkelijke uitspraken over de Roma-gemeenschap en moedigde de aanwezige agenten aan om meer hun wapenstok te gebruiken tegen hen.

Daar bleef het niet bij. Aan diezelfde agenten bood hij de diensten van een vriendin aan én hij rekende een punker ook af op zijn uiterlijk.

Twee weken na zijn ontslag maakt moeder Christel zich nog steeds grote zorgen om haar zoon.

“We zijn allemaal erg bezorgd”, vertelt moeder Christel in Dag Allemaal. “Het was voor Conner sowieso een zwaar jaar, ook met al die valse beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag.”

De moeder van Conner kreeg ook de vraag of haar zoon nu een wrak is en bijvoorbeeld moeilijk uit zijn bed geraakt. Ze ontwijkt de vraag door te zeggen dat het moeilijk is.

“Zoals veel mensen die moeilijke momenten meemaken, zal Conner z’n weg moeten vinden om ermee om te gaan. En wat dat betreft is hij nog altijd zoekende, laat ik het zo zeggen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.