Harde commentaren voor Olivier Deschacht na aflevering ‘Special Forces’ van gisteravond
PMN
Harde commentaren voor Olivier Deschacht na aflevering ‘Special Forces’ van gisteravond
Foto: VTM

Maandagavond konden we weer kijken bij VTM naar ‘Special Forces’. Bekende gezichten volgen een opleiding tot special forces. Die opleiding vindt plaats in Zuid-Afrika.

Olivier Deschacht (43) is één van de deelnemers dit seizoen. Gisteravond konden we zien hoe het voor hem allemaal wat veel werd. Olivier speelde zijn kaart kwijt. De chefs van het leger vonden dat hij arrogant reageerde toen ze hem straften.

De chefs spraken Olivier dan ook over zijn gedrag. De ex-voetballer brak. “Mijn leven is saai, mijn carrière is stilgevallen”, zei hij. “De scheiding met Annelien Coorevits is de grootste mislukking uit mijn leven.”

"De echtscheiding met Annelien Coorevits is de grootste mislukking uit mijn leven"

Er komen heel veel reacties op de uitlatingen van Olivier. De fans geven allemaal hun mening. Daar zitten harde reacties tussen.

“Dat is typisch”, lezen we. “Hij kan er gewoon niet tegen dat er iemand beter is dan hem. Hij gedraagt zich als een kind, en zou beter wat zelfstandiger leren zijn.”

Er zijn ook kijkers die grote zorgen maken om Olivier. “Misschien moet hij maar eens professionele hulp gaan zoeken? Hij lijkt erg depressief te zijn.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.