Is het zover? Karen Damen heeft nieuws over haar liefdesleven
PMN
Is het zover? Karen Damen heeft nieuws over haar liefdesleven
Foto: GoPlay

Karen Damen staat op het podium met haar onewomanshow. Komende zomer staat ze ook in Plopsaland De Panne voor een zomerrevue met Gert Verhulst en James Cooke. Daarbovenop speelt ze ook mee in een musical.

Karen Damen haar agenda staat voor de komende tijd goed gevuld. In de Studio100-musical ‘Sneeuwwitje’ zal Karen de rol spelen van de boze stiefmoeder en heks. Een rol waar ze enorm naar uitkijkt.

“Vanaf het moment dat ik die kleren aanheb, de pruik en de schmink, dan voel ik me helemaal anders”, reageert Karen in Dag Allemaal. “En ik moet toegeven dat het ook wel bevrijdend is. Bij K3 moest je altijd lachen voor de camera, nu kan ik eens nors kijken.”

Komende zomer zal Karen overdag meespelen in ‘Sneeuwwitje’ en ‘s avonds is er dan zomerrevue met James Cooke en Gert Verhulst. “Maar zolang ik kan uitslapen vind ik niet dat ik hard moet werken”, legt Karen uit. “Het is heerlijk dat het zo druk is deze zomer. Ik ben deze winter al twee keer met vakantie geweest, ik kan er dus wel tegen.”

Liefdesleven

Karen zag eind vorig jaar ook een einde komen aan haar huwelijk met Anthony Van der Wee. Heeft ze intussen haar prins op het witte paard al gevonden?

“Elke dag komen er hordes paarden voorbij, maar een witte prins zat er nog niet op”, legt Karen uit. “Laat het ook maar zo. Ik ben gelukkig zonder man, echt waar.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.