Makers van ‘Blind Getrouwd’ begaan pijnlijke blunder bij het huwelijk van Jorina en Jidse
PMN
Makers van ‘Blind Getrouwd’ begaan pijnlijke blunder bij het huwelijk van Jorina en Jidse
Foto: VTM

Het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ is begonnen. De afgelopen weken stapten al verschillende koppels in het huwelijksbootje. Er staat hen een groot avontuur te wachten.

De opnames van ‘Blind Getrouwd’ zijn al een hele tijd aan de gang. Jorina en Jidse trouwden op 11 juni. In aanloop naar dat huwelijk begingen de makers van het programma echter een pijnlijke blunder.

De blunder gebeurde twee dagen voor het huwelijk. “De productieploeg maakte per ongeluk een fout bij het versturen van WhatsApp-berichten naar bepaalde vrienden, waardoor de match met Jorina vroegtijdig verklapt werd en natuurlijk druk gedeeld werd in zijn vriendenkring,” legt een journalist van Het Laatste Nieuws uit die ook ter plaatse was. Gelukkig hebben vrienden en familie het niet verder verteld aan de bruid en de bruidegom. “Anders zou de lol weggeweest zijn,” zeggen ze. Gelijk hebben ze.

Het viel de journalist ook op dat het kersverse koppel nauwelijks of geen tijd had om een praatje te slaan met de genodigden op hun huwelijksfeest. “Uiteindelijk, ergens tussen het voor- en het hoofdgerecht, werd de bruid door haar achterban overvallen op de enige plek waar ze niet gevolgd werd door camera’s: het toilet,” gaat de journalist verder.

“In de privacy van het kleinste kamertje kwamen we eindelijk te weten wat ze écht vond van haar ‘blinde’ bruidegom. En werd het officieel bevestigd: Jorina was in de wolken met Jidse.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.