Thuis Kijkers van Thuis uiten zwaar ongenoegen over verhaallijn
WVDS
Kijkers van Thuis uiten zwaar ongenoegen over verhaallijn
Foto: VRT

De fansites van de serie Thuis krijgen tegenwoordig van hun fans heel wat kwalijke commentaar te slikken. Veel kijkers zeggen ook af te haken vanwege de straffe verhaallijnen.

Tegenwoordig lijkt het scenario van Thuis alleen maar te willen shockeren, geven veel fans aan. Scènes over een vreemd sextrio tussen Frank, Simonne en Rosa, Waldek die zich waagt aan wurgsex, meerdere personages die aan de drugs gaan.

Voor veel kijkers zijn die zwaar negatieve en om ter strafste verhaallijnen er los over. Maar de hoofdscenarist van Thuis denkt daar duidelijk helemaal anders over. 

”Er was recent wat commotie rond de wurgseks van Waldek in ‘Thuis’, maar die beelden waren vooral suggestief. In het verleden werden er al veel explicietere vrijscènes getoond”, verdedigt hij zich.

De schrijver geeft aan dat veel mensen waarschijnlijk nog moeten wennen aan het verteltempo dat nu, na de pandemie veel hoger ligt. “De regels rond corona leidde tot minder lichamelijk contact en dus ook andere verhalen en een trager tempo. Nu corona voorbij is, pikken we de draad weer op van voor corona. Het vertelritme ging omhoog en dat valt een aantal kijkers nu op.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.