Er is meer nieuws over het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’
PMN
Er is meer nieuws over het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’
Foto: VTM

Er komt een nieuw seizoen van ‘Blind Getrouwd’ aan. Dat raakte eerder al bekend. Er is opnieuw meer nieuws over dat nieuwe seizoen.

VTM kondigde eerder al aan dat er een nieuw seizoen komt van ‘Blind Getrouwd'. De zoektocht naar kandidaten verloopt erg stroef. Het is de eerste keer dat het zo moeilijk is voor de zender om geschikte kandidaten te vinden.

Het is ook nog niet duidelijk wanneer het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ op het scherm komt. Het is iets waar de vele fans zeker naar uitkijken. De experts kunnen dus weer aan het matchen gaan.

Ingeborg zal ook weer van de partij zijn in het nieuwe seizoen van 'Blind Getrouwd'

Er is ook meer nieuws over dat nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Net zoals vorig seizoen, zal ook nu Ingeborg weer van de partij zijn. Dat laat ze zelf weten in Story.

“Ik heb weer mijn jaarlijkse afspraak met de koppels van ‘Blind Getrouwd’, verklapt Ingeborg. “Als het leuk is en het past in mijn agenda, dan ben ik er graag bij. Ik zit in een enorm fijne fase in mijn leven.”

Ingeborg gaan we trouwens niet alleen maar zien in ‘Blind Getrouwd’. “Ik heb nog wel dat dingen opgenomen die later dit jaar op de buis komen, maar daar mag ik uiteraard niets over zeggen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.