‘Erger dan gedacht bij Metejoor: Dit is er écht aan de hand met hem’
PMN
‘Erger dan gedacht bij Metejoor: Dit is er écht aan de hand met hem’
Foto: VTM

Het gaat momenteel niet goed met Metejoor. De zanger annuleerde al zijn concerten voor de komende weken. Hij wil de zomer niet in gevaar brengen, wanneer de vele festivals zijn.

Metejoor neemt rust. De zanger heeft blijkbaar tijd nodig om weer op adem te komen. De rustpauze zou deze zaterdag afgelopen zijn. Al lijkt het allemaal erger dan gedacht.

Dag Allemaal ging eens luisteren bij de collega’s van Metejoor. Die vertelden aan het weekblad dat de zanger al weken slecht in zijn vel zit. “Hij trekt zich de negatieve commentaren op de sociale media veel te hard aan”, luidt het.

'Metejoor heeft een beginnende burn-out'

‘In de wandelgangen horen we verder dat het om een beginnende burn-out kan gaan’, lezen we ook nog in het blad. ‘Dan zal er meer nodig zijn dan twee weken om te herstellen en weer honderd procent fit op het podium te staan.’

Volgens Hans Francken, manager van Metejoor, zijn dat enkel speculaties. “Ik ga ervan uit dat hij zaterdag optreedt in Valkenburg, daar kijkt hij naar uit. En pas eind juni staan er weer concerten op het programma in ons land.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.