Boer Zkt. Vrouw Boer Bert zwaar onder vuur door uitspraken in 'Boer Zkt vrouw'
WVDS
Boer Bert zwaar onder vuur door uitspraken in 'Boer Zkt vrouw'
Foto: VTM

Boer Zkt vrouw is alweer ver gevorderd in zijn nieuwste seizoen. Sinds enkele weken maakten de kijkers kennis met een nieuwe boer: Bert Vermeersch.

Bert is een vlasboer uit West-Vlaanderen die door zijn zus werd ingeschreven voor het tv-programma Boer Zkt vrouw. “Ze begrijpen niet dat ik nog geen lief heb, want ik ben sociaal en een vlotte prater”, zegt hij daarover in Het Laatste Nieuws.

Na de oproep van Bert, hebben slechts 4 dames zich aangemeld om met hem te daten. In plaats van hen alle vier uit te nodigen op zijn boerderij, ging boer Bert met alle vier gesprekken aan, waarna hij er twee verder wil leren kennen, de andere twee dames kregen te horen dat hij geen intresse had om met hen verder te zien waar een mogelijk relatie naartoe zou gaan.

En laat nu net die uitspraken over zijn keuze en zijn directe aanpak bij de dames veel negatieve commentaren online opleveren. Bert gelooft alleen in liefde op het eerste gezicht of althans in een vonkje op het eerste gezicht. “Ik moet meteen een klik voelen om met een vrouw verder te willen daten. Er moet een sprankeltje chemie in de lucht hangen.”

Ook maakte hij op een redelijk directe manier duidelijk aan twee dames dat ze niet zijn type zijn. Uitspraken waardoor hij zwaar onder vuur ligt bij de kijkers. Maar Bert laat weten absoluut niemand te willen kwetsen. 

“Ik vind niet dat je iemand kwetst als je eerlijk bent. Zou het dan beter zijn om te zeggen dat ik interesse heb terwijl dat totaal zo niet is?”, verdedigt hij zich. Wie weet krijgt hij van kleuterjuffen Eva en Melissa nog de kans om zich helemaal te tonen. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.