Sylvie uit 'Boer zkt Vrouw' doet opmerkelijke onthulling: Dit gebeurde een half jaar voor de opnames
LHX
Sylvie uit 'Boer zkt Vrouw' doet opmerkelijke onthulling: Dit gebeurde een half jaar voor de opnames
Foto: VTM

In 'Boer zkt Vrouw' heeft boer Niels Sylvie, Astrid en Lisa bij hem op bezoek. Alle drie krijgen ze de kans om van het boerenleven te proeven en te onderzoeken of er liefde in de lucht hangt.

Bij veel 'Boer zkt Vrouw' koppels kan de afstand wel eens voor problemen zorgen, maar daar hoeft Sylvie alvast niet voor te vrezen. Boer Niels woont in Gierle en zij in Olen, amper 20 minuten bij hem vandaan.

Het is dan ook geen wonder dat de twee elkaar eerder al eens tegen het lijf hebben gelopen. Dat gebeurde een half jaar voor de opnames van het programma.

"Zelf herinnerde ik me het eerst niet, tot Niels me vertelde dat hij me al eerder één keer had gespot in een discotheek", vertelt Sylvie aan Het Laatste Nieuws. "Lief dat hij dat nog wist. Dan heb ik toch indruk gemaakt", lacht ze.

Tot een gesprek kwam het niet op dat moment, en dat is geen grote verrassing. Sylvie vindt zichzelf in het uitgaansleven eerder een gesloten persoon. Het is zelfs erg uitzonderlijk dat ze naar een dancing gaat. "Ik hou meer van de gezelligheid van een café of restaurant."

Meer nieuws

Meer nieuws

.