Een moeilijk moment voor K3’tje Hanne Verbruggen en haar zoontje Julien
LHX
Een moeilijk moment voor K3’tje Hanne Verbruggen en haar zoontje Julien
Foto: Instagram @hannecarry__

Eind 2024 komt er een nieuwe K3-film uit, getiteld 'Het lied van de zeemeermin'. Het zal de allereerste film zijn waarin Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman samen te zien zijn.

'K3 en het lied van de zeemeermin' belooft een magisch avontuur te worden in zuiderse sferen. De opnames vinden dan ook plaats op een heerlijk warme locatie: Malta.

Dinsdagavond was het zover: Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn vertrokken vertrokken met het vliegtuig naar hun bestemming. Daar zullen ze maar liefst vijf weken vertoeven.

"We komen wel een paar keer op en af, want de 'RUN&FUN' staat ook op de planning, en ook een ander optreden", zegt Hanne erover tegen Het Laatste Nieuws. Toch wordt het voor haar ongetwijfeld een beetje lastig: ze moet immers wekenlang haar zoontje Julien missen.

"Ik ga toegeven: het is dubbel", klinkt het. "Ik weet dat het keileuk gaat zijn, want een film draaien is fantastisch. Maar toch is een deel van mij bang dat ik heimwee ga hebben."

Ze probeert het echter van de positieve kant te bekijken. "Eens we daar zijn, gaan we heel de tijd aan het werken zijn. Ik denk dat de tijd gaat vliegen. Maar ik kijk ook wel uit naar het moment dat ik terug ga zijn."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door K3 (@k3.studio100)

Meer nieuws

Meer nieuws

.