“Prachtige meid”: Katja Retsin stelt ons haar tienerdochter Mila voor
PMN
“Prachtige meid”: Katja Retsin stelt ons haar tienerdochter Mila voor
Foto: Photonews

Katja Retsin was in het verleden omroepster bij de openbare omroep. Al is ze natuurlijk in de eerste plaats moeder. Zo stelt ze ons haar dochter voor.

Katja Retsin is samen met acteur Jan Schepens. Ze hebben met Manou en Mila twee dochters. Verder is er ook nog hun zoontje Matisse.

Katja weet dus wat te doen met drie kinderen in huis. Ze stelt ons nu dochter Mila voor. Die vierde eerder deze week haar vijftiende verjaardag.

Mila Schepens, dochter van Katja Retsin, is vijftien jaar geworden

Mama Katja deelde op haar Instagram verschillende foto’s van Mila door de jaren heen. “Al 15 jaar lang dat guitig snuitje, veel verkleedpartijen, ontplofte slaapkamers, liefde voor dieren groot en klein, heerlijke dans- en theateroptredens, een groot hart voor mensen, een passie voor kunst, en gelukkig ook steeds meer vertrouwen in zichzelf”, schrijft ze bij de foto’s. “Ontdek de wereld maar mijn liefje, het warme nest en dito knuffels zullen er altijd zijn! “

Katja krijgt veel reacties op haar bericht. Haar volgers reageren allemaal hetzelfde. Ze willen Mila allemaal een gelukkige verjaardag toewensen. “Wat een prachtige meid”, reageerde Nathalie Meskens nog.

Meer nieuws

Meer nieuws

.