Actua Tot wanneer blijft dit wisselvallige weer aanhouden? Bram Verbruggen geeft antwoord
WVDS
Tot wanneer blijft dit wisselvallige weer aanhouden? Bram Verbruggen geeft antwoord
Foto: PhotoNews

De aankondigingen over massaal veel regen en weercodes geel en oranje die dreigen van toepassing te zijn, zijn uitgekomen. Hoe het verder moet vertelt Bram Verbruggen.

“Zaterdag begint met veel wolken en soms valt daar ook regen uit. De meeste regen zal voor Wallonië zijn. In de namiddag en ‘s avonds verwachten we opklaringen.”

Helemaal droog blijft het wel niet: “Maar er kunnen ook nog wel een aantal buien vallen met eventueel een onweer. Het wordt maximaal 20 graden”.

Ook lijkt het weer op de laatste dag van het weekend wisselvallig te worden. “Op zondag is het weer nog steeds grijs met wat gemiezer. Daarna klaart het op en krijgen we af en toe nog een bui te verwerken. De temperatuur haalt 20 à 21 graden”, voorspelt weerman Bram tijdens zijn weerbericht op Radio 1.

Van maandag tot donderdag ziet het er volgende week ook niet zo best uit op de weerkaarten, geeft Bram Verbruggen toe. “We moeten rekening houden dat er nog regelmatig een paar buien uit de lucht zullen vallen. We halen nog wel temperaturen van om en bij de 20 graden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.