Onvrede over halve finale van ‘Sing Again’: “Zij moest altijd doorgaan”
PMN
Onvrede over halve finale van ‘Sing Again’: “Zij moest altijd doorgaan”
Foto: VTM

Gisteravond was er de halve finale van ‘Sing Again’. Het was een bijzonder spannende aflevering. De halve finalisten waren stuk voor stuk toppers.

In een zangwedstrijd is het de bedoeling dat de allerbeste zanger of zangeres overblijft. Al de rest moet dus afvallen. Het betekent in dit geval dat er échte toppers niet gaan winnen.

Het niveau in ‘Sing Again’ ligt verschrikkelijk hoog. Alleen de allerbesten gaan naar de finale. Ze worden naar de finale gestuurd door de jury en het publiek.

De kijkers thuis doen dus niet mee. Zij laten dan ook van zich horen want ze zijn ontevreden. “Waarom mogen de kijkers niet stemmen”, vragen ze luidop af.

De kijkers thuis kunnen maar niet begrijpen waarom Dean naar de finale mag. “Lauren was veel beter”, zijn ze duidelijk. “Ze was zo goed, dan mag het eigenlijk niet dat ze naar huis moet.”

Al is voor Lauren haar deelname al meer dan geslaagd. “Ik heb weer goesting om te gaan zingen”, zei ze in tranen. Lauren had na haar avontuur in ‘K2 zkt K3’ zich voorgenomen nooit meer op een podium te staan. Gelukkig komt ze daar nu op terug want zo’n talent heeft zeker een plaatsje in ‘Tien om Te Zien’ en ‘Zomerhit’.

Meer nieuws

Meer nieuws

.