Is Laura Tesoro aan het daten na haar liefdesbreuk? Zij reageert
PMN
Is Laura Tesoro aan het daten na haar liefdesbreuk? Zij reageert
Foto: Photonews

Laura Tesoro bracht afgelopen zomer meer dan 20 liveconcerten doorheen Vlaanderen. Ze scoorde met ‘Oya Le Le’ een grote hit en schopte het ook tot de finale van ‘Zomerhit’.

Laura Tesoro zag een einde komen aan haar relatie met Jordan. “Daten in 2024 is echt niet meer zo simpel”, zegt ze bij Het Laatste Nieuws. “Maar ik vind het wel cool om toch elke keer opnieuw mijn hart open te stellen en ervoor te gaan.”

Daar is Laura heel zeker van. “Ik sta ook zo in het leven”, zegt de zangeres. “Ik neem liever een risico en loop tegen de lamp, dan dat ik iets mega awesome zou mislopen omdat ik niet gedurfd heb of omdat ik bang was.”

Laura Tesoro wil niet kwijt of ze al dan niet aan het daten is

Laura brengt vrijdag haar nieuwe single ‘So Naive’ uit. “Dat is ook de levensles die ik wil meegeven met dit nieuwe nummer”, gaat ze verder. “Ik hoop dat het een anthem kan zijn voor de hopeloze romantici onder ons.”

Of de zangeres opnieuw aan het daten is, wil ze niet kwijt. “Voor jullie een vraag en voor mij een weet. Kijk, het leven gaat verder. Je maakt van alles mee en ik vind het leuk om dat in nummers te kunnen schrijven waarin mensen zich herkennen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.