Kelly Pfaff gaf eindelijk toe aan vraag van haar man Sam Gooris: “Al jaren over aan het zagen.”
WVDS
Kelly Pfaff gaf eindelijk toe aan vraag van haar man Sam Gooris: “Al jaren over aan het zagen.”
Foto: VTM

Sam Gooris staat al 35 jaar het beste van zichzelf te geven op het podium. Al zegt hij zelf daarover dat hij momenteel iets minder hoog springt vanwege wat stramme knoken.

Zanger en ondertussen ook bedreven reiziger, Sam Gooris, heeft altijd het hart op de tong en zijn motto is: ‘Klinkt het niet, dan botst het’. Maar hij is dankbaar voor zijn vrouw Kelly en zijn kinderen Shania en Kenji.

Door corona besefte hij dat hij veel van het gezinsleven heeft gemist. “Ik had er nooit bij stilgestaan, tot ik besefte dat die kinderjaren nooit meer terugkomen.”

Kelly waakt nu over zijn agenda

En ondertussen is er nog iets veranderd voor de familie, want vijf jaar geleden is Kelly ook de manager van Sam geworden. Iets waar hij al lang op aandrong.

“Hij was me al een paar jaar de oren van het hoofd aan ’t zagen om zijn management te doen", vertelt Kelly aan Dag Allemaal. Ze deed toen wat opzoekingen en het koppel legde duidelijke afspraken vast.

“Sam heeft vaak de meest fantastische ideeën, dat is een kant die het publiek niet van hem kent. Ik pik het op en ga ermee aan de slag.” En natuurlijk waakt Kelly erover dat er nog genoeg tijd vrij is in zijn agenda voor vakantie en om bij zijn gezin te zijn.

Meer nieuws

Meer nieuws

.