Maksim Stojanac ziet het plots helemaal veranderen nadat hij ‘Zomerhit’ won
PMN
Maksim Stojanac ziet het plots helemaal veranderen nadat hij ‘Zomerhit’ won
Foto: Photo News

Maksim Stojanac ging zaterdagavond met de trofee van ‘Zomerhit’ naar huis. Hij scoorde deze zomer een heel grote hit met ‘Ik wil dat je liegt’, een duet met de Nederlandse Hannah Mae.

Maksim Stojanac staat nu samen op de lijst met onder meer Will Tura, Niels Destadsbader, Regi en Pommelien Thijs. Ze hebben ook allemaal minstens één keer de trofee van ‘Zomerhit’ gewonnen. Voor de 26-jarige Maksim is het een hoogtepunt in zijn nog jonge carrière.

“Ik krijg vaak positieve reacties”, reageert hij in Het Nieuwsblad. “Maar nu is het anders; ik voel ineens meer respect. De eerste die me kwam feliciteren was Niels Destadsbader. Mooie woorden van iemand die ‘Zomerhit’ al vier keer heeft gewonnen, dat betekent wel iets. Het is dan ook een eer dat mensen jouw song de beste van het moment vinden.”

Maksim zagen we eerder al in #LikeMe. Dat is een kweekvijver aan talent geweest. Eerder braken ook Pommelien Thijs en Camille solo door. Nu is het de beurt aan Maksim.

“Pommelien is zo creatief op het vlak van muziek en teksten”, bedenkt de zanger zich. “Camille is een harde werker met een heel mooie stem. Zelf ben ik een mengeling van hen beiden. Ik maak graag muziek met lieve en toegankelijke teksten. Voor mij hoeft het ook allemaal niet te snel te gaan; ik groei liever slow en steady.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.