Erica Meiland over haar dochter Maxime: “Doet me pijn en is vreselijk om zien”
PMN
Erica Meiland over haar dochter Maxime: “Doet me pijn en is vreselijk om zien”
Foto: Play4

Martien Meiland en Erica Meiland zijn woedend op een vrouw. De vrouw noemt zichzelf Angel45. Ze bekritiseert de familie op sociale media.

Deze zomer trokken de Meilandjes door Europa met de camper. Het resultaat daarvan zien we bij SBS6. De familie krijgt nu te maken met kwetsende commentaren van een vrouw op sociale media.

“Het zijn vaak dezelfde mensen die voortdurend hun mening ventileren. Er is één mevrouw van wie ik denk: vrouw, elke dag zit jij alléén maar negativiteit op sociale media te gooien. Heb jij geen leven?!”, citeert Mediacourant Martien Meiland bij Veronica Superguide.

“Ene Angel45 brandde ons programma volledig af”, gaat Erica Meiland verder. “Ik heb haar een DM gestuurd met de vraag of we samen nog een kop koffie konden drinken.”

“Een week later bekeek ik die pagina en waren alle comments over ons weggehaald. Ik zag dat hij of zij andere tv-programma’s ook volledig afkraakte. Dan denk ik: wat ben jij voor type? Ben je doodongelukkig of wat?”

Maar het is vooral Maxime Meiland die de meeste kwetsende commentaren moet slikken. “Ik vind het vreselijk om te zien wat Maxime allemaal over zich heen krijgt, dat doet me pijn”, zegt Erica. “Maar zo zit de wereld in elkaar, blijkbaar. Dán zie je wel de verrotte kant van de samenleving.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.