Familie Charlotte Sieben verklapt het nu iedereen weet dat Bertje terug is: “Gaat hij nog doen”
PMN
Charlotte Sieben verklapt het nu iedereen weet dat Bertje terug is: “Gaat hij nog doen”
Foto: VTM

De fans van ‘Familie’ hadden het al een tijdje door en gisteren zagen we het dan ook op tv. Bertje is weer terug en dat betekent niet veel goeds voor de familie. Tja, de seizoensfinale staat dan ook voor de deur, hé.

Joris is in ‘Familie’ dus eigenlijk Bertje. De opperschurk maakt zijn comeback. Dat gaat voor vuurwerk zorgen.

Charlotte Sieben speelt in ‘Familie’ de rol van Louise. “Ik vond het heel gek dat iedereen het al wist”, reageert ze bij Het Laatste Nieuws. “Maar de fans hebben gelijk, Bertje is weer helemaal terug.”

Louise heeft trouwens een heel goede band met hem. “Hij doet voor haar niets verkeerd”, legt Charlotte uit. “Maar ja, we weten natuurlijk niet wat dat gaat brengen. We weten nu dat hij niet de beste kerel is. Van Bert kan je alleen maar slechtheid verwachten. Dat is misschien ook wat er gaat gebeuren.”

De makers van ‘Familie’ willen een nieuwe weg inslaan. “Op de werkvloer is al gevallen dat ze soms iets loco willen doen”, zegt Charlotte. “Dit is zo wat een absurde verhaallijn in de trend van ‘Game of Thrones’. Die vergelijking is ver gerekt, maar ze  willen wel zotte dingen doen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.