Dina Tersago komt met groot nieuws: “Een enorme uitdaging én privilege”
ASX
Dina Tersago komt met groot nieuws: “Een enorme uitdaging én privilege”
Foto: VTM

Het zestiende seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ loopt stilaan op zijn einde. In de aflevering van morgen maken de drie laatste boeren hun definitieve keuze bekend. Of de kandidaten van dit seizoen uiteindelijk de liefde gevonden hebben, weten we over twee weken in de zogenaamde reünie-aflevering.

In de afgelopen twintig jaar passeerden maar liefst 124 boeren (en boerinnen) de revue in het succesvolle VTM-programma. Heel wat kijkers van het programma zijn benieuwd hoe het de kandidaten vergaan is. Daarom trekt presentatrice Dina Tersago vanaf 28 mei opnieuw het land rond om de ex-kandidaten op te zoeken.

“Het is niet te geloven dat ik al twintig jaar rondrijd van boerderij naar boerderij”, vertelt Dina. “Maar liefst 124 boeren aan een lief trachten helpen is een enorme uitdaging en tegelijk ook een privilege. Wat ben ik trots op ons traject”, klinkt het enthousiast.

In de loop der jaren vonden heel wat kandidaten de liefde. In totaal werden al 23 ‘Boer zkt Vrouw’-baby’s geboren. “De oudste is intussen al dertien jaar. In mijn hart is er nog plaats voor zoveel meer”, glundert de presentatrice.

En ook volgend jaar mag Dina opnieuw enkele vrijgezellen begeleiden in hun zoektocht naar de liefde. Meteen na afloop van het huidige seizoen, stelt VTM alweer zeven nieuwe kandidaten voor, die hun opwachting zullen maken in het voorjaar van 2025.

Meer nieuws

Meer nieuws

.