Niels Destadsbader verklapt het: “Siska Schoeters kan zich daar aan ergeren bij mij"
PMN
Niels Destadsbader verklapt het: “Siska Schoeters kan zich daar aan ergeren bij mij"
Foto: VRT

Het seizoen van ‘Zomerhit’ is weer achter de rug. Zaterdagavond was er de grote finale. Het werd een kort seizoen met maar drie uitzendingen.

Niels Destadsbader mocht samen met Siska Schoeters ook dit seizoen van ‘Zomerhit’ aan elkaar praten. De twee zijn intussen goede vrienden geworden. Ze kennen elkaar dan ook door en door.

Als je elkaar zo goed kent, zijn er ongetwijfeld ook wel dingen waar je je aan stoort bij de ander. “De dingen waaraan je je stoort bij de mensen die je graag ziet, zijn meestal de dingen die je het meest apprecieert,” vertelt Niels in Story.

Niels Destadsbader zegt dat Siska Schoeters zich kan ergeren aan hem dat hij zich een situatie kan toe-eigenen

“Siska Schoeters bijvoorbeeld is iemand die nooit nadenkt als ze iets zegt. Dat heeft te maken met een soort van eerlijkheid, waardoor je altijd weet wat je aan elkaar hebt.”

“Maar in bepaalde omstandigheden kan zich dat soms tegen jou keren, en daar heb ik me al een paar keer aan gestoord. Omgekeerd denk ik dat Siska zich soms kan ergeren aan het feit dat ik mij een situatie - gewoon door mijn enthousiasme - kan toe-eigenen. Niet dat ik geen rekening houd met een ander, maar ik kan een ruimte vullen of een moment claimen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.