Pijnlijk voor Junior Planckaert en Pauline De Vos: “Zo’n toekomst dachten ze te hebben”
PMN
Pijnlijk voor Junior Planckaert en Pauline De Vos:  “Zo’n toekomst dachten ze te hebben”
Foto: Instagram @devospauline

Junior Planckaert en Pauline De Vos zijn geen koppel meer. De twee hebben besloten een punt te zetten achter hun relatie. Er waren al langer geruchten in die richting.

Een intimi zegt in Dag Allemaal dat het een pijnlijke liefdesbreuk is geworden. “Velen denken dat Junior Planckaert een echte flierefluiter is die gretig ingaat op alle vrouwelijke aandacht die hij krijgt, maar dat interesseert hem echt niet. Dat het niet gelukt is met Pauline De Vos, daar zal hij van moeten bekomen.”

Junior en Pauline leerden elkaar kennen op een voor hen beide belangrijk moment in hun leven. “Die twee hebben elkaar op een kruispunt in hun leven leren kennen,” weet de intimi nog.

“Ze dachten wellicht zelf dat zij het nieuwe succesvolle koppel zouden worden binnen de liefdevolle Planckaert-familie. Het volgende koppel om aan een gezin te beginnen, bijvoorbeeld. Maar ja…”

Het heeft niet mogen zijn voor Junior en Pauline. Ze waren ook al erg geliefd geworden bij de fans van ‘Château Planckaert’. Ze gaan nu elk hun eigen weg.

Meer nieuws

Meer nieuws

.