Siska Schoeters praat openhartig over haar nieuwe vriend: “Zo is hij in alle omstandigheden”
PMN
Siska Schoeters praat openhartig over haar nieuwe vriend: “Zo is hij in alle omstandigheden”
Foto: Photonews

Er zijn heel wat mensen die denken dat Siska Schoeters een koppel vormt met Niels Destadsbader. Niets is minder waar! Siska is samen met Thomas.

Siska Schoeters zag een einde komen aan haar relatie met radiopresentator Tomas De Soete, met wie ze twee kinderen heeft. Nu is ze opnieuw samen met een Thomas.

Het gaat goed tussen Siska en haar nieuwe liefde. “Ik heb bij hem rust gevonden”, citeert TV-Familie de presentatrice. “Mijn vorige relaties hadden altijd hoge pieken en diepe dalen.”

“Ze deden voortdurend pijn omdat ze, zowel in positieve als in negatieve zin, zo hevig waren. Nu is er harmonie. Thomas blijft in alle omstandigheden rustig.”

Siska Schoeters zegt daar nieuwe vriend in alle omstandigheden rustig blijft

Siska en haar nieuwe Thomas wonen op meer dan een uur rijden van elkaar. “En we hebben allebei twee kinderen”, citeert TV-Familie haar in De Morgen. “Wat maakt dat we ongeveer vier avonden per maand met z’n tweeën kunnen zijn.”

“Dat we desondanks toch voor elkaar kiezen, bewijst dat de liefde heel groot is. Ik heb bij Thomas rust gevonden, maar dan bedoel ik niet dat onze relatie saai of eentonig is. Wel dat we elkaar mooi in evenwicht houden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.