Siska Schoeters spreekt klare taal over Niels Destadsbader: "Hangt m'n keel uit"
LHX
Siska Schoeters spreekt klare taal over Niels Destadsbader: "Hangt m'n keel uit"
Foto: VRT

Sinds Niels Destadsbader overstapte van VTM naar de VRT, heeft hij al veel samengewerkt met Siska Schoeters. Ook deze zomer presenteren ze samen 'Zomerhit'.

Een hele zomerlang samen 'Zomerhit' presenteren, het is intens. Gelukkig komen Siska Schoeters en Niels Destadsbader uitstekend overeen. Op sociale media was afgelopen zomer regelmatig te zien hoe ze tussen de opnames door erg veel plezier hadden.

Hun goede connectie is onmiskenbaar, maar massaal veel mensen geloofden dat er misschien ook iets méér aan de hand was. Er gingen voortdurend geruchten rond dat de twee presentatoren iets met elkaar hadden.

In het begin vonden ze het wel grappig om er een beetje mysterieus over te doen, maar na een tijdje besloten ze dan toch om het te ontkennen. Inmiddels heeft Siska er wel genoeg van.

"In het begin vond ik dat nog grappig, maar nu hangt het mijn keel uit", klaagt ze in een gesprek met Flair. "Wij werken gewoon samen en we komen heel goed overeen. Maar er is nooit iets gebeurd tussen Niels en mij, en dat zal ook nooit gebeuren."

Meer nieuws

Meer nieuws

.