Laura Tesoro erg geraakt door woorden van Koen Wauters
LHX
Laura Tesoro erg geraakt door woorden van Koen Wauters
Foto: VTM

Vanavond is het zover: de grote finale van 'The Voice van Vlaanderen' vindt plaats. Er zijn nog maar drie coaches die kandidaten over hebben: Laura Tesoro, Koen Wauters en Mathieu Terryn.

Alles kan nog gebeuren, maar tot nu toe is het Laura Tesoro die het het verst geschopt heeft van alle coaches in 'The Voice van Vlaanderen'. Zij is de enige die nog twee kandidaten in haar team heeft zitten.

Voor haar is de finale van vanavond een erg bijzonder moment. Het is namelijk exact tien jaar geleden dat ze zélf in de finale stond van het programma, in het team van Koen Wauters

Met Koen heeft ze inmiddels een erg goede band opgebouwd. Ze is hem nog steeds dankbaar dat hij tien jaar geleden in haar geloofde. "Na tien jaar is hij meer dan een collega", vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. "Niet dat we wekelijks bij elkaar op de koffie gaan, maar ik beschouw hem als een heel goede vriend."

Dat het respect wederzijds is blijkt ook bij Koen. "Iemand als Laura wil je gewoon in je leven", zei hij onlangs nog tegen de krant. Het zijn woorden die Laura raken. "Dat is keilief van hem, dat is het mooiste wat iemand over jou kan zeggen", reageert ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.