Opvallend: Marco Borsato deelt plots bericht aan zijn ex Leontine Ruiters
LHX
Opvallend: Marco Borsato deelt plots bericht aan zijn ex Leontine Ruiters
Foto: Instagram @borsato

De relatie van Marco Borsato en Leontine Ruiters overleefden de heisa rond het grensoverschrijdende gedrag van de zanger niet. Toch betekent dat niet dat ze geen goede verstandhouding meer hebben.

Leontine Ruiters is aan een nieuw hoofdstuk in haar leven begonnen. Ze is onlangs verhuis naar een nieuwe woning in 't Gooische Huizen. Ook is ze samen met haar vriendin Lonneke Nooteboom aan een bijzonder project begonnen.

In hun nieuwe podcast 'Lon & Leo' bespreken ze wekelijks verhalen over alles wat ze niet op sociale media delen: moederschap, liefde, zelfontwikkeling, ondernemerschap en nog veel meer. De eerste aflevering werd vorige week gepubliceerd.

Het blijkt al meteen een enorm succes te zijn: de podcast staat op nummer 1 in de Spotify Podcast-hitlijst. Hoewel Leontine al een tijd niet meer samen is met Marco Borsato, toont die laatste toch zijn trots.

In zijn Instagramverhaal deelt hij een screenshot van Spotify. "Gefeliciteerd, Lon & Leo!", schrijft hij erbij. Het mag duidelijk zijn: de twee steunen elkaar nog steeds door dik en dun.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Lonneke Nooteboom (@lonnekenooteboom)

Meer nieuws

Meer nieuws

.