Kürt Rogiers geschrokken van artikel over hem bij ‘Familie’: “Zeer pijnlijk en vooral zeer fout”
PMN
Kürt Rogiers geschrokken van artikel over hem bij ‘Familie’: “Zeer pijnlijk en vooral zeer fout”
Foto: VTM

Morgen starten we aan de tweede week van het nieuwe seizoen van ‘Familie’. Kürt Rogiers is wel goed geschrokken van een artikel dat over hem verschenen is. Het artikel gaat over het loon van de acteur bij 'Familie'.

Er is een tijdje geleden een artikel over Kürt Rogiers verschenen. Daarin stond te lezen dat hij 800 euro bruto per dag zou verdienen bij ‘Familie’. De acteur is daar wel van geschrokken.

“Ik vraag me af waarop ze zich baseren. Vooral de timing was vervelend; het was rond het overlijden van mijn moeder,” reageert Kürt Rogiers in Story.

Kürt Rogiers zegt dat het niet klopt dat hij 800 euro bruto verdient per draaidag bij 'Familie'

“Ik heb toen een foto van haar op de sociale media gepost en een man schreef eronder: ‘Mijn gemis zou snel over zijn als ik 800 euro per dag zou verdienen.’ Zeer pijnlijk en vooral zeer fout.”

Kürt ontkent niet dat hij een mooi loon heeft. “De mensen mogen weten dat ik goed mijn boterham verdien, maar ik kan mij geen eiland in de Middellandse Zee veroorloven, zelfs geen riant buitenverblijf,” schept de acteur duidelijkheid.

“Ik ben zelfstandige en wat ik voor mezelf uitkeer, is bijvoorbeeld een pak minder dan wat mijn vrouw Els verdient in het onderwijs.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.