Jean-Marie Pfaff in tranen om zijn echtgenote Carmen: “Heel erg hoe ze nu leeft”
PMN
Jean-Marie Pfaff in tranen om zijn echtgenote Carmen: “Heel erg hoe ze nu leeft”
Foto: Photonews

Het was gisteren een zware dag voor Carmen Pfaff en haar echtgenoot Jean-Marie Pfaff. Drie Kroatische kerels staan terecht op verdenking van het plegen van een home-invasion bij hen.

De drie daders gingen erg gewelddadig te werk tijdens die home-invasion. Op dat moment was Carmen alleen thuis. De daders gingen uiteindelijk aan de haal met goud, juwelen en een Rolex. “Je kunt je niet voorstellen wat Carmen meemaakte,” citeert Het Laatste Nieuws Jean-Marie Pfaff bij de rechter. “Ze heeft het uitgeschreeuwd van de pijn.”

“Net op de plek waar ze maanden eerder een hersenbloeding had gehad, heeft ze slaag gekregen. Ze leeft nu in angst, is niet meer de Carmen van vroeger. Onze oude dag zag er mooi uit tot die mannen kwamen. En nu is die mooie, oude dag kapot."

Jean-Marie Pfaff zegt dat zijn echtgenote Carmen nog altijd paniekaanvallen heeft na de home-invasion

“Het is heel erg hoe mijn vrouw nu leeft. Ze heeft nog altijd paniekaanvallen en durft niet meer alleen te blijven. Ze houdt zich sterk, maar haar levensvreugde is weg. Ik heb hier eigenlijk… geen woorden voor.”

De openbare aanklager heeft in de rechtbank van Antwerpen acht jaar cel gevorderd tegen twee van de drie Kroatische daders die de home-invasion pleegden. De hoofdverdachte was niet aanwezig; hij knipte enkele weken geleden zijn enkelband door en wordt sindsdien gezocht. De chauffeur die zijn makkers naar de villa bracht, was ook niet aanwezig. De advocaat van de familie Pfaff vroeg voor zijn cliënt een morele schadevergoeding van 20.000 euro, naast een vergoeding voor de gestolen juwelen met grote emotionele waarde. De rechter velt op 16 september een vonnis.

Meer nieuws

Meer nieuws

.