Viktor Verhulst openhartig over eerste date met Sarah Puttemans: Of het liefde was op het eerste gezicht?
WVDS
Viktor Verhulst openhartig over eerste date met Sarah Puttemans: Of het liefde was op het eerste gezicht?
Foto: Photonews

In een eerste dubbelinterview van Viktor Verhulst en Sarah Puttemans komt natuurlijk hun eerste date aan bod. En die werd initieel geregeld door zijn vader, Gert Verhulst.

Gert Verhulst is bevriend met de ouders van Sarah Puttemans en tijdens een vakantie in Saint-Tropez was ze mee met haar ouders. Gert liet Viktor weten dat het misschien leuk was voor Viktor en Sarah om eens af te spreken, want hij kwam twee dagen later ook naar hun vakantiewoning.

Gert Verhulst stelde Sarah voor aan Viktor: "Amai, echt iets voor u!"

“Ik kreeg een bericht van ons vader: 'Zeg, ik heb hier een dochter van vrienden van ons leren kennen. Amai, echt iets voor u!'”

Het leven was voor Viktor op dat moment nogal vrij chaotisch, geeft hij toe. “Ik was toen wat op de dool, juist vrijgezel en een housewarming aan het geven. Ik had gedronken en stuurde zonder nadenken Sarah een bericht via Instagram. 'Zin om eens af te spreken als ik in Saint-Tropez ben?'"

Ze spraken af op het strand en het was liefde op het eerste gezicht: “Toen ze aankwam op dat strand ... Hoe ze van dat trapje naar beneden stapte. Ik was echt omvergeblazen. Het mooiste meisje dat ik ooit gezien heb,” vertelt Viktor in Nina.
Het leek voorbestemd.

"Vooral omdat ik vier jaar geleden niet op zoek was. Ik stel me niet snel open, ben niet gemakkelijk verliefd. Maar soms komt er iemand op een bepaald moment in je leven en verandert ineens alles," geeft Sarah toe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.