Actrice Gal Gadot triomfeert opnieuw in filmlijst: Nummer 1 in Netflix top 10 wereldwijd
WVDS
Actrice Gal Gadot triomfeert opnieuw in filmlijst: Nummer 1 in Netflix top 10 wereldwijd
Foto: Netflix

Op Netflix staat sinds een tweetal weken een nieuwe actiefilm. Deze spionagefilm wordt momenteel door veel Netflix-fans bekeken en komt daarmee binnen in de Netflix top 10 en wel direct op de hoogtste plaats.

Twee jaar na haar hoofdrol in Netflix populairste film aller tijden, 'Red Notice', debuteert haar nieuwe actie-thriller ‘Heart of Stone’ bovenaan de Engelstalige top 10 filmlijst wereldwijd.

Actrice Gal Gadot die in de film undercoveragente Rachel Stone speelt, maakt hiermee een triomfantelijke terugkeer naar de Netflix top 10. Met een indrukwekkende 33.1 miljoen views.

"Heart of Stone is een vermakelijke film met veel actie en spanning. Gal Gadot is geweldig als een vrouwelijke James Bond. Ik heb me geen moment verveeld."

In ‘Heart of Stone’ is Rachel Stone, gespeeld door Gal Gadot, een geheime agente die werkt voor een vredesbeweging genaamd de Charter. De Charter gebruikt een krachtige kunstmatige intelligentie genaamd het ‘Hart’, die in staat is om de toekomst te voorspellen en elke digitale apparaat te hacken. 

Rachel moet het ‘Hart’ beschermen tegen een kwaadaardige hacker genaamd Keya, die het wil gebruiken om de wereld te domineren. Rachel ontdekt ook dat ze verraden is door een van haar teamgenoten, die voor Keya werkt. 

Rachel moet haar vaardigheden en loyaliteit op de proef stellen om het ‘Hart’ te redden en de wereldvrede te bewaren. Daar komt heel wat actie en spanning bij kijken.

"Heart of Stone is een teleurstellende film met een onorigineel plot en clichématige personages. Gal Gadot verdient beter dan dit. Het is een verspilling van tijd en geld”, klinkt een ontevreden fan van Gal Gadot.

En nog iemand is eerder gematigd over de film. "Heart of Stone is een middelmatige film met een paar leuke momenten en locaties. Gal Gadot doet haar best, maar het script laat haar in de steek. Het is geen slechte film, maar ook geen goede."

Meer nieuws

Meer nieuws

.