Wereldwijde nummer 1! Intrigerende film die in 92 landen in Netflix top 10 staat verrast kijkers enorm
WVDS
Wereldwijde nummer 1! Intrigerende film die in 92 landen in Netflix top 10 staat verrast kijkers enorm
Foto: Netflix

Een spin-off aanbieden houdt altijd een groot risico in, maar toch heeft Netflix dit gedaan. En het is een instant hit, want de film staat nu al op nummer 1 wereldwijd.

Van de producenten van de wereldwijde sensatie ‘Bird Box’ met Sandra Bullock in de hoofdrol, is er nu een spin-off ‘Bird Box Barcelona’. Die laatste is een andere interpretatie van de film die het publiek in 2018 in vervoering bracht. 

De film ‘Bird Box Barcelona’ is razend populair. Hij staat momenteel nummer 1 in de Netflix-lijst van niet-Engelstalige films. En daarnaast ook in de top 10 in 92 landen.

Kijkers kunnen deze spin-off zeker appreciëren. "Ik zou zeggen dat dit op de een of andere manier beter is dan de eerste 'Bird Box'. Alleen al vanwege de plotwending en de climax van deze verhaallijn!"

Het is een scifi verhaal dat start nadat een mysterieuze kracht de wereldbevolking heeft uitgeroeid. Op dat moment moet Sebastian en zijn dochtertje hun eigen overlevingstocht maken door de verlaten straten van Barcelona. 

Terwijl ze de stad proberen te ontvluchten wordt Sebastian geforceerd tot het maken van ongemakkelijke allianties met andere overlevenden. Doorheen hun tocht groeit er onverwacht een nog sinistere dreiging.

De regie van deze film is in handen van David en Àlex Pastor. In de cast van ‘Bird Box Barcelona’ zien we onder andere Mario Casas, Georgina Campbell, Diego Calva en Naila Schuberth in de hoofdrollen.

“Het is gaaf om te zien hoe ze het vanuit een ander perspectief doen, ik prijs de makers voor die beslissing. In plaats van een vervolg te maken, is het echt intrigerend om het vanuit een ander oogpunt te zien.”

"Zeker een goede kijkervaring, echt geen enkel saai moment tijdens het kijken van de film. Verwachtte een goedkope imitatie van het origineel maar de film heeft een origineel verhaal en verdient het zeker om te worden bekeken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.