Jarige Margriet Hermans trekt fel van leer: “Geen budget? Zever!”
ASX
Jarige Margriet Hermans trekt fel van leer: “Geen budget? Zever!”
Foto: Photonews

Sinds haar deelname aan ‘Liefde voor muziek’ zit de zangcarrière van Margriet Hermans terug helemaal in de lift. De zangeres start vandaag, uitgerekend op haar zeventigste verjaardag, met een nieuwe theatertour. En Margriet broedt op nog grootsere plannen.

In een interview met HLN Showbits verklapt de zangeres van Lekker blijven hangen dat ze ervan droomt om opnieuw op tv te komen met een eigen programma. “Ik heb een format volledig bedacht en uitgewerkt, inclusief het budget dat nodig is om het te maken”, klinkt het.

Margriet is vastberaden om haar wil door te drijven en gaat binnenkort langs bij Ricus Jansegers, algemeen directeur bij de openbare omroep. “Hij moet niet afkomen dat er geen budget is, want dat is zever. Bij zo’n excuus leg ik mij niet neer”, klinkt het fel.

Wat we van het programma mogen verwachten is, aldus Margriet, human interest, maar met een kwinkslag bij. “Er mag gelachen worden zoals de mensen mij kennen”, vertelt Margriet. “De zestigplusser zal de hoofdrol erin spelen, maar de herkenbaarheid zal voor alle leeftijden zijn”, gaat het verder.

Margriet mag vandaag zeventig kaarsjes uitblazen. “Ik wil vooral ook bewijzen dat ik niet afgeschreven ben. Vrouwen van boven de veertig komen niet meer aan de bak, ik word daar mottig van”, besluit Margriet.

Meer nieuws

Meer nieuws

.