Kijkers van 'The Masked Singer' weten zeker wie Feniks is: "100 procent"
LHX
Kijkers van 'The Masked Singer' weten zeker wie Feniks is: "100 procent"
Foto: VTM

In de tweede aflevering van 'The Masked Singer' maakte Feniks heel wat indruk met zijn zangkunsten. Het lijkt er dan ook op dat hij een professionele zanger is.

De performance van Feniks zaaide veel verwarring bij de speurders in 'The Masked Singer'. Véronique De Kock vermoedde dat Kobe Ilsen in het pak zat, Frances Lefebure dacht aan Bockie De Repper of Acid. 

Fien Germijns wist het al helemáál niet. "Eric Goens, Koen De Graeve of Otto-Jan Ham? Misschien ook Piet Huysentruyt of Davy Gillis", klonk het bij haar.

De kijkers denken er zo het hunne van. Op sociale media speculeren ook zij volop over de identiteit van Feniks. Enkele namen die de revue passeren zijn Mathieu Terryn, Gunther Levi en Max Colombie.

Er is echter één naam die veel vaker opduikt dan de andere: die van Gustaph. "Die hoge stem herken je uit de duizend. Hij heeft jingles gemaakt voor Donna en Qmusic en is genomineerd voor Radio2 Zomerhit", wordt er geschreven. 

"100% Gustaph. De hoge noten en ook de manier waarop hij steeds zijn hand gebruikt." De stem, de moves, zijn hand..." "Ik kan niet geloven dat niemand van de speurders aan Gustaph denkt."

Meer nieuws

Meer nieuws

.