Verrassend nieuws over ‘The Masked Singer’ na aflevering van vrijdag: ‘Doet VTM pijn’
PMN
Verrassend nieuws over ‘The Masked Singer’ na aflevering van vrijdag: ‘Doet VTM pijn’
Foto: VTM

Vrijdag is er een nieuwe aflevering van ‘The Masked Singer’. Er volgt dan ook weer een ontmaskering. Vorige week werd Karl Vannieuwkerke ontmaskerd.

Het vierde seizoen van ‘The Masked Singer’ begon vorige vrijdag. Het programma haalde 979.027 kijkers. Dat is een heel goed cijfer voor een vrijdagavond, al is dat niet het geval voor ‘The Masked Singer’.

In de voorbije seizoenen begon ‘The Masked Singer’ het nieuwe seizoen telkens met meer dan een miljoen kijkers. Er zijn dus wel wat mensen die afgehaakt hebben.

'Dit moet VTM toch pijn doen', lezen we in het Nieuwsblad. Bij de zender zoekt men naar verklaringen. Ze denken die ook gevonden te hebben.

'Dat het seizoen van The Masked Singer begon met minder dan een miljoen kijkers doet VTM wellicht pijn'

“Het derde seizoen ging vorig jaar van start in hartje winter, begin februari. Afgelopen weekend hadden we nog een mooie nazomer. Maar we zijn zeer tevreden.”

Als we de kijkers meetellen die ook uitgesteld naar het programma keken, haalt ‘The Masked Singer’ ruim 1,4 miljoen kijkers. “De speurtocht leeft ongelofelijk bij de kijkers”, gaat VTM verder. “Benieuwd wat het gaat geven."

Meer nieuws

Meer nieuws

.