Jury omvergeblazen in nieuwe aflevering van 'The Masked Singer': "Ongezien"
LHX
Jury omvergeblazen in nieuwe aflevering van 'The Masked Singer': "Ongezien"
Foto: VTM

Vanavond slaat heel Vlaanderen weer aan het speuren. De tweede aflevering van 'The Masked Singer' belooft weer een bijzondere te worden.

In de tweede aflevering van 'The Masked Singer' maken we kennis met een heel nieuw speurdersteam. Dat zijn Erik Van Looy, Véronique De Kock en Frances Lefebure. Erik en Véronique namen eerder al deel aan het programma, voor Frances Lefebure is het een heel nieuwe wereld.

Voor de gelegenheid worden ze bijgestaan door niemand minder dan Fien Germijns. "Ik vind het een heel tof programma", zegt zij. "Ik hou van mysterie, maar ik word er ook vreselijk ambetant van. Dus ik ga hier slechtgezind naar buiten, omdat ik nog niet alles te weten ga komen."

Het zijn Eikeltje, Space Babe, Dame Blanche, Zebra, Feniks en De Mike die dit keer het beste van zichzelf geven. In duels nemen ze het tegen elkaar op. Het zijn vooral Space Babe en Eikeltje die een onvergetelijke indruk nalaten.
 
Space Babe doet de speurders bijna van hun stoel vallen van verbazing, en volgens de aankondiging van VTM geeft Eikeltje een "one of a kind performance". "Ongezien bij 'The Masked Singer'", klinkt het. Dat belooft!

Meer nieuws

Meer nieuws

.