Jacky Lafon geeft haar eerlijke mening over nieuwe 'Familie'-acteurs
LHX
Jacky Lafon geeft haar eerlijke mening over nieuwe 'Familie'-acteurs
Foto: Photonews

Na jarenlange afwezigheid was Jacky Lafon in juni weer heel even in 'Familie' te zien. Als het aan haar lag, maakte ze haar definitieve comeback.

In het huidige seizoen van 'Familie' mag Jacky Lafon, alias Rita Van den Bossche, opnieuw even opduiken. Een definitieve comeback zit er, tot haar grote spijt, op dit moment niet in.

Zijzelf zou dat helemaal zien zitten: ze voelt zich nog steeds thuis op de set. "Iedereen is enorm behulpzaam en lief. Ook de jonge garde", vertelt ze in TV-Familie.

Die jonge garde is tegenwoordig wel héél groot. Sinds het afscheid van Rita in 2015 zijn er namelijk heel wat nieuwe acteurs bij gekomen. 

"De meeste kunnen mijn kleinkinderen zijn", merkt Jacky op. Dat betekent echter niet dat er geen klik is. "Charlotte Sieben, die Louise speelt, is bijvoorbeeld een schatje. Ook Yanni Bourguignon is een een fantastische jongen die bovendien enorm goed kan zingen.

"Eigenlijk zijn het allemaal lieve en getalenteerde mensen", besluit ze. "Er is op de set flink wat geknuffeld." Dat is mooi!

Meer nieuws

Meer nieuws

.