Stephanie Planckaert heeft groot nieuws over dochter Iluna Timmerman
PMN
Stephanie Planckaert heeft groot nieuws over dochter Iluna Timmerman
Foto: Instagram

Stephanie Planckaert heeft groot nieuws te melden. Het gaat over haar dochter Iluna Timmerman. Die is klaar voor een volgende, grote stap in haar leven.

Stephanie Planckaert heeft groot nieuws over dochter Iluna Timmerman. Iluna neemt een nieuwe grote stap in haar leven. Ze gaat op kot.

“Ze zei het afgelopen zomer omdat ze het ergens las; ‘Mama, eigenlijk heb je maar 18 zomers met je kinderen, zegt men.’ We waren beiden vastberaden dat dat getal bij ons hoger zou zijn, of zelfs niet te tellen.” Ze vertrok zonet terug naar de grote stad, op kot met frisgewassen kleren en diepgevroren soep. Ik ben heel dankbaar voor onze zomers samen, onze weekends samen, onze berichtjes als we niet samen zijn, de bezoekjes in de stad; alles wat ons ons maakt", schrijft mama Stephanie op haar Instagram.

Zo moet ze haar oudste dochter opnieuw wat meer loslaten. “Dit is heel tastbaar loslaten, het is prachtig, beangstigend en spannend samen.”

Iluna Timerman gaat op kot

“De eerste week van ons nieuw leven is achter de rug, die vier borden in plaats van vijf worden we wel gewoon en we hebben nog heel veel zomers, weekendjes, bezoekjes en berichtjes in petto; alles wat ons ons maakt.”

“Moederkes en vaderkes: het is echt helemaal ok, we got this. Zolang ons ons blijft is ‘t al gelijk waar, hoe en hoeveel. Vergeet er dan gewoon niet van te genieten.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.