VTM haalt topper binnen: “Moet de nieuwe Fien Germijns worden"
PMN
VTM haalt topper binnen: “Moet de nieuwe Fien Germijns worden"
Foto: Photonews

De najaarsprogrammatie is begonnen. Dan weet je dat de zomer voorbij is. In plaats van buiten te zitten, wordt het nu weer gezellig voor de televisie.

VTM haalde Eva De Roo. Ze gaat samen met Koen Wauters het programma ‘Lift You Up’ presenteren. Het wordt een zoektocht naar nieuw talent dat met een bekende zanger of zangeres een nummer mag uitbrengen.

“VTM is duidelijk bezig met het introduceren van nieuwe gezichten,” zeggen tv-kenners in TV-Familie. “Eva De Roo past perfect binnen dat kader. Ze is echt een radiofiguur, maar ze heeft ook ervaring met camera’s. In het kader van ‘De Warmste Week’, bijvoorbeeld. Dat kun je toch ook een beetje een tv-programma noemen. Maar dit is toch wel iets anders.”

TV-kenners denken dat VTM hoopt dat Eva De Roo hun Fien Germijns kan worden

“Primetime in een peperdure show als ‘Lift You Up’ presenteren… Daar komt toch wat meer stress en druk bij kijken. Nu, ze staat wel aan de zijde van Koen Wauters, natuurlijk.”

“Ze kan zich geen betere leermeester wensen. Vraag maar aan Laura Tesoro. Die groeide onder de vleugels van Koen ook uit tot een sterke tv-figuur. Trouwens, radiofiguren op tv werken wel. Kijk naar Fien Germijns. Die komt ook van StuBru en is nu een leading lady bij VRT1. Misschien hoopt VTM dat ook wel een beetje. Dat Eva De Roo hun Fien Germijns kan worden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.