Wout van Aert vindt het geweldig bij zoontje Georges en baby Jerome: "Koddig en leuk om te zien"
COS
Wout van Aert vindt het geweldig bij zoontje Georges en baby Jerome: "Koddig en leuk om te zien"
Foto: Instagram @debiesarah

Eén week geleden werd Wout van Aert voor de tweede keer papa. De geboorte van Jerome haalde hij maar net. Diezelfde dag was Wout immers pas uit de Tour de France gestapt.

Wout van Aert verscheen donderdagavond met een brede glimlach op het na-Tourcriterium in Herentals. Ondanks dat hij niet het gevoel had dat hij als wielrenner wou hebben, won hij het criterium net voor Jasper Philipsen.

Wout stond dan ook redelijk fris aan de start. Van slapeloze nachten is weinig sprake. "Dat valt toch goed mee", zei Wout aan Sporza. "De eerste dagen was ik vooral nog moe van de koers, maar ondertussen slaapt Jerome supergoed."

"Ik moet vooral de mama bedanken om het zware werk te doen", zegt Wout over echtgenote Sarah De Bie. "Het was een fantastisch moment om bij te zijn. Momenteel leef ik op die fameuze wolk."

"De mama en het zoontje stellen het wel. Ze zijn heel flink", vertelt de meervoudig Belgisch kampioen. "Ook Georges toont interesse voor zijn kersverse broertje en is heel benieuwd. Koddig en leuk om zien."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wout van Aert (@woutvanaert)

Meer nieuws

Meer nieuws

.