Christoff diep gekwetst: "Heb er echt genoeg van"
LHX
Christoff diep gekwetst: "Heb er echt genoeg van"
Foto: VTM

Christoff kreeg de grote eer om te zingen voor paus Franciscus. Helaas was zijn vreugde van korte duur.

Nog steeds geniet Christoff na van zijn optreden voor paus Franciscus. Voor hem is het hét hoogtepunt van zijn carrière. Hij beseft maar al te goed dat niet elke artiest mag optreden voor zo'n wereldster.

De euforie maakte echter algauw plaats voor woede, toen hij achteraf op Facebook een nare reactie las. Zijn moeder Simonne had een bericht gepost over zijn optreden. Een zekere Linda noemde hem een "uitgekotste homo", in de comments.

Dat liet Christoff niet zomaar gebeuren. "Amai, Linda, jouw familie moet trots op je zijn na zo'n uitspraak", reageerde hij. "Laat misschien wat meer licht in je hart, 't zal je helpen."

"Ik ben die haatberichten kotsbeu, het moet stoppen!", zegt hij bovendien in Dag Allemaal. "Mensen zijn soms zo scherp achter hun computer, maar ze vergeten dat wij ook gevoelens en families hebben."

Wat hij nog het ergst vindt, is dat het zijn moeder pijn doet om zulke dingen over haar zoon te lezen. "Ik heb er echt genoeg van! Als iets je niet aanstaat, zeg het mij dan in m'n gezicht. Maar daar hebben ze de ballen niet voor."
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.