Kathleen Aerts heeft straf nieuws over haar zonen Lewis en Jay
LHX
Kathleen Aerts heeft straf nieuws over haar zonen Lewis en Jay
Foto: VTM

Al jaren woont Kathleen Aerts met haar gezin in Zuid-Afrika. Toch keren ze geregeld nog terug naar België.

De tijd vliegt: Kathleen Aerts' zonen Lewis en Jay zijn respectievelijk al 13 en 10 jaar oud. Aangezien ze zich zowel in België als in Zuid-Afrika thuisvoelen, is het geen verrassing dat ze op jonge leeftijd al echte wereldburgers zijn.

Onlangs nam Lewis een wel héél grote stap. "Hij is voor 't eerst alleen teruggevlogen van België naar Zuid-Afrika", vertelt Kathleen in Dag Allemaal. "Hij had daar een hockeytoernooi dat hij niet wou missen."

Lewis vond het geweldig, maar voor Kathleen was het ongetwijfeld geen gemakkelijk moment. Ze ziet het dan ook als een overwinning om hem los te laten.

Lewis en Jay spreken er ook al over om in Amerika te gaan studeren, én ze dromen van een voetbalcarrière. In Zuid-Afrika leeft het voetbal echter minder hard dan in België, en daarom zouden ze overwegen om bij een Belgische ploeg te voetballen als de kans zich voordoet.

"Maar ik denk niet dat ik daarvoor terug naar hier zou verhuizen, terugkeren is moeilijk eenmaal je een leven in Zuid-Afrika gewend bent. Dan moeten we maar op en af vliegen", aldus Kathleen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.