Kersverse papa Sean Dhondt ziet het moment naderen bij zijn dochtertje: “Al over gepanikeerd”
PMN
Kersverse papa Sean Dhondt ziet het moment naderen bij zijn dochtertje: “Al over gepanikeerd”
Foto: Instagram @seandhondt

Sean Dhondt is net papa geworden van een dochtertje. Die kreeg de naam Mae. Voor Sean en zijn vriendin Maithé Rivera is het hun eerste kindje.

Sean Dhondt zien we momenteel in ‘De Verraders’. Hij werd tegen wil en dank in door verrader William Boeva mee in het slechte kamp getrokken. Weigeren was voor Sean geen optie.

Sean en Maithé genieten met volle teugen van hun dochtertje. “We zitten momenteel op een roze wolk,” legt hij uit in TV-Familie. “En een hulplijn is nooit ver weg.”

Sean ziet al wel een moment naderen bij zijn dochtertje. “Waar ik wel al over gepanikeerd heb, is het feit dat ik onze dochter vroeg of laat zal moeten achterlaten bij een onthaalmoeder,” bedenkt de radiomaker zich. “Als ik daaraan denk, overvalt mij meteen een gevoel van angst en rusteloosheid.”

Sean panikeert al over het moment dat hij zijn dochtertje moet achterlaten bij een onthaalmoeder

“Maar ik heb me ook al laten vertellen dat een baby de emoties van de ouders aanvoelt. Daarom is het beter om je cool te bewaren in stressvolle situaties.”

Het gebeurt al eens dat Mae huilt en Sean niet weet waarom. “Maar het is belangrijk om rustig te blijven,” reageert hij. “Ik ben een muzikant, dus ik zing vaak voor haar.”

“Soms blijft mijn dochter dan huilen, maar andere keren is ze afgeleid en begint ze met grote ogen naar mij te kijken en te luisteren. Voor hetzelfde geld zijn die krampjes toevallig op dat moment gestopt, maar ik beeld me in dat het door mijn gezang komt,” lacht Sean.

Meer nieuws

Meer nieuws

.