Staf Coppens ziet groot pluspunt voor zichzelf in zijn verhuis van het platteland naar de stad
PMN
Staf Coppens ziet groot pluspunt voor zichzelf in zijn verhuis van het platteland naar de stad
Foto: VTM

Het seizoen van ‘Camping Coppens’ is intussen ten einde. Staf zien we nog wel in het nieuwe seizoen van ‘De Verraders’. Hij is er al voor het derde jaar op rij de presentator.

Staf Coppens brengt de verraders en bondgenoten samen in een schitterend kasteel in Frankrijk. Staf zelf woont met zijn gezin in Zweden. Ze zijn net verhuisd.

Staf Coppens en zijn vrouw Monique van der Velden lieten het platteland achter zich. Voor hun kinderen verhuisden ze naar de stad. Staf zelf had liever op het platteland blijven wonen.

“We wonen nu in een grootstad, in een wijk tussen allemaal andere gezinnen. Vanuit de tuin - die ook een stuk kleiner is, want we wilden minder onderhoud - hebben we wel nog een mooi uitzicht, maar we zijn niet meer omgeven door meren en bossen,” reageert de presentator in Story.

Staf ziet voor zichzelf wel een groot pluspunt aan de verhuizing naar de stad. “Als we ‘s avonds op restaurant willen of nog naar de winkel moeten, hoeven we geen uren meer in de auto te zitten. In de buurt is ook een squashzaal, en ik squash enorm graag.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.