Kijkers misnoegd over het einde van 'Celebrity klopjacht': "Een dikke flop"
LHX
Kijkers misnoegd over het einde van 'Celebrity klopjacht': "Een dikke flop"
Foto: Play4

In de laatste aflevering van 'Celebrity klopjacht' bleven er nog slechts twee koppels over. Helaas haalde geen van hen de eindmeet.

Annelien, Stephanie, Cesar en Conrad geraken allemaal op tijd bij het extractiepunt: de gele ijskar op de dijk. Tóch halen ze uiteindelijk de eindmeet niet. 

Speurder Jeremy positioneert zich immers strategisch voor de ijskar, waardoor uitiendelijk niemand van de vier voortvluchtigen op tijd kan instappen. Met de eindmeet binnen handbereik is het voor alle vier een grote teleurstelling.

Ook de kijkers van 'Celebrity Klopjacht' vinden het een enorme anticlimax. "Het einde was een dikke flop." "Ik had er veel meer van verwacht. Ik vind persoonlijk dat ze allemaal hebben gewonnen, want ze waren er. De speurders hebben niet gewonnen, want ze hebben ze niet kunnen arresteren", reageren ze op sociale media.

"Triestig einde... De vorige seizoenen waren veel beter", klinkt het ook. "Wat een stom einde was me dat." "De echte winnaars zijn de twee duo's."

"Er zou een perimeter moeten zijn waar de speurders buiten moeten blijven." "Een dikke teleurstelling. Iedere aflevering was spannend, maar dit... Tijdverspilling dat ik hier naar gekeken heb."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Play4 (@play4_be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.