Kandidaten voor 'Eurosong' zijn al geselecteerd: Dit zijn de eerste namen
LHX
Kandidaten voor 'Eurosong' zijn al geselecteerd: Dit zijn de eerste namen
Foto: wvds

Ook dit jaar zal in 'Eurosong' opnieuw beslist worden welke Vlaamse artiest ons land zal vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. De audities voor het programma zijn al achter de rug.

De afgelopen weken hield de VRT in het geheim audities voor 'Eurosong 2025'. Er werden door een jury van 30 personen acht kandidaten geselecteerd.

Wie dat zijn, maakt de openbare omroep nog niet bekend. Toch heeft Het Laatste Nieuws al enkele namen kunnen achterhalen.

De eerste is Lisa Van Rossem, ook bekend als LEEZ. Zij is de zus van Metejoor en tevens de vaste zangeres bij zijn shows. Sinds kort is ze ook hard aan het timmeren aan haar solocarrière.

Dan is er Jelle Van Dael. Zij was de frontvrouw van het succesvolle Lasgo, maar ook zij gaat tegenwoordig solo. Recent was ze nog te zien in 'Tien Om Te Zien' met haar nummer 'Just To Be Loved'.

Noèmie Wolfs, de voormalige zangeres van Hooverphonic is de derde kandidaat. Ook Seppe Herremans uit 'Belgium's Got Talent', ook bekend als 'Red Sebastian' van 'Sing Again' wordt genoemd. Hij heeft alvast een streepje voor: vijf jaar lang was Gustaph zijn zangcoach.

Tot slot heeft naar alle waarschijnlijkheid ook Grace Khuabi een ticket voor 'Eurosong' op zak. Haar kennen we nog als winnares van 'The Voice van Vlaanderen'.

Meer nieuws

Meer nieuws

.