Massaal veel BV’s steken Raf Van Brussel hart onder de riem: “Tijd voor een kleine update”
WVDS
Massaal veel BV’s steken Raf Van Brussel hart onder de riem: “Tijd voor een kleine update”
Foto: PhotoNews

Raf Van Brussel, JOE-presentator en zanger, kreeg onlangs zwaar nieuws te horen. Hij werd met spoed geopereerd en leeft sinds april met een stoma.

Raf kreeg van zijn fans heel veel steunbetuigingen en geeft een update over zijn gezondheid. “Nogmaals dank voor al jullie lieve DM’s… tijd voor een kleine update, me dunkt”, laat zanger Raf Van Brussel donderdag op zijn Instagram aan zijn volgers weten.

“Elke twee à drie weken heb ik een endoscopie om te checken of er een positieve evolutie is in mijn DiDa (speelsere manier om dikke darm te schrijven) en zo de stoma aan mijn DuDa (je raadt het al) te kunnen verwijderen.”

Voorlopig mag de stoma bij Raf Van Brussel nog niet weg

“Voorlopig nog zonder gunstig resultaat, maar er wordt aan gewerkt. Speciaal daarom een verschrikkelijke ‘duimpje omhoog’ foto net voor een kijkoperatie.”

Veel BV’s steken Raf een hart onder de riem. Evi Hanssen schrijft: “Lieve, moedige, grappige Raf. Ik denk aan je. Veel succes met je DiDa en DuDa”, “Hou je sterk, Raf!”, klinkt het bij acteur Roel Vanderstukken.

Collega Sven Ornelis zegt: “Heel veel sterkte, moedige krijger en fijne collega” en heel wat klavertjes vier zijn terug te vinden in de reacties. Veel goede moed, Raf!

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Raf Van Brussel (@rafvanbrussel)

Meer nieuws

Meer nieuws

.