Niels Destadsbader denkt aan verrassende naam: “Die wint dit jaar Zomerhit”
PMN
Niels Destadsbader denkt aan verrassende naam: “Die wint dit jaar Zomerhit”
Foto: VRT

Gisteravond was er de eerste aflevering van ‘Zomerhit’ van dit seizoen. Het wordt een sterk ingekort seizoen. Dat is het gevolg van de sportzomer die er was op VRT1.

Er zijn dit jaar in ‘Zomerhit’ twee voorrondes. Daarna is het al meteen de finale. Niels Destadsbader en Siska Schoeters zijn opnieuw de twee presentatoren van dienst.

“Het is voor ons wel raar,” verklapt Siska aan Het Laatste Nieuws. “Tegen de tijd dat we de tweede aflevering hebben opgenomen, is het al de finale. Het zijn maar drie afleveringen, maar bon, dat komt volgend jaar wel weer goed.”

Niels Destadsbader denkt dat Average Rob en Omdat het kan 'Zomerhit' gaan winnen

Siska blikt ook al vooruit naar wie kan winnen. “Het is moeilijker dan de voorbije jaren. Het is iets waar achter de schermen ook vaak over gepraat wordt.”

Niels Destadsbader heeft wel een naam. Hij gooit meteen ook een verrassende naam naar voren: “Ik denk aan Average Rob en Omdat Het Kan.”

“We hebben gezien wat dat hier live gedaan heeft met de mensen. Het doet mij denken aan de hype die er destijds was rond Tom Waes met ‘Dos Cervezas’.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.