Groot feest bij de familie Planckaert! Christa Planckaert heeft prachtige woorden voor echtgenoot Eddy
COS
Groot feest bij de familie Planckaert! Christa Planckaert heeft prachtige woorden voor echtgenoot Eddy
Foto: Play4

De familie Planckaert viert vandaag feest. Dat heeft alles te maken met pater familias Eddy Planckaert.

Eerder deze week stond Christa Planckaert stil bij de verjaardag van haar moeder. Mémé Clara, die eind mei 2022 overleed, zou 98 geworden zijn. "Mémé Clara, je verjaardag in de hemel", schreef Christa op Instagram.

Nu zet Christa haar echtgenoot in de bloemetjes. Eddy Planckaert is vandaag namelijk jarig. "Hoeveel verjaardagen er ook voorbij gaan, jij blijft de man van mijn dromen", schrijft Christa bij een foto van haar man op Instagram.

Eddy Planckaert is jarig
Instagram @christaplanckaert

"Gefeliciteerd voor uw ventje. Jullie zijn zooo een prachtig koppel. Geniet samen van deze mooie dag!", reageert een volger. "Zo mooi gezegd, schoonzus", reageert Eddy's zus Vera. "Eddy, van harte gefeliciteerd met je verjaardag", klinkt het meermaals.

Natuurlijk staan ook Eddy's kinderen maar al te graag stil bij de verjaardag van de pater familias. "Ne gelukkige verjaardag!", scrhijft Junior bij een foto met Eddy tijdens een van de glampingweekends in Lurcy-Lévis.

"Tja... je wordt niet elke dag 65. Happy birthday, papa", klinkt het bij Stephanie Planckaert. Op de foto gooide Eddy zijn goede eetgewoonten even overboord om te genieten van een gigantische ijscoupe. Gefeliciteerd, Eddy!

Eddy Planckaert is jarig
Instagram @juniorplanckaert/@stephanieplanckaert

Meer nieuws

Meer nieuws

.