Heel zwaar voor Eddy en Christa Planckaert: "Met een lach en een traan"
COS
Heel zwaar voor Eddy en Christa Planckaert: "Met een lach en een traan"
Foto: VRT

Eddy Planckaert heeft het met de glampingweekends druk op het kasteeldomein in Frankrijk. Binnenkort wordt Eddy's agenda nog een beetje voller.

Francesco Planckaert kondigde deze week aan dat hij samen met zijn ouders Eddy Planckaert en Christa Planckaert een mini-theatertournee op poten zet. Op 7 september staat de eerste van (voorlopig) drie shows gepland in Bredene.

Het idee voor een theatervoorstelling kwam er nadat de ex-wielrenner zijn boek 'Eddy!' voorstelde. Toen Eddy zijn vrouw Christa op het podium riep, merkten ze hoe geïnteresseerd het publiek luisterde naar de verhalen van het koppel.

In de voorstelling zal de koers natuurlijk centraal staan, maar Eddy en Christa zullen ook vertellen over hun huwelijk en hun kinderen. Francesco zal dan weer voor de muzikale noot zorgen in de show. 

Het wordt een voorstelling met een lach en een traan.

"Je zou het kunnen omschrijven als een show, maar in eerste instantie gaan Christa en ik vooral vertellen", vertelt Eddy aan Het Laatste Nieuws. "Over m’n carrière als wielrenner, maar ook over onze relatie en ons gezin. De moeilijke momenten zullen daarbij eveneens aan bod komen."

Het was immers niet allemaal rozengeur en maneschijn. "Zo is het tweede kindje van Christa en ik gestorven na zeven maanden zwangerschap, een heel zwaar moment. Met andere woorden: het wordt een voorstelling met een lach en een traan."

Meer nieuws

Meer nieuws

.